IsoTime PU Hardschuim vloerisolatie
Home
Vloerisolatie
Fiscale voordelen
Vloerisolatie waarden
Contact
Vloerisolatie

PU Hardschuim, de beste vloerisolatie

Uniek systeem
De oppervlakte wordt volledig opgespoten met PUR schuim. Hierdoor zullen alle leidingen en buizen mooi ingepakt zijn. Na enkele minuten kan de verdere vloeropbouw of de vloerverwarming aangebracht worden.

Volledig naadloos & voegloos
Volledig naadloos en voegloos isoleren met ‘Pur Spray’ op de gewenste dikte! Een uitvullings- of nivelleringslaag dient niet vooraf te worden aangebracht, waardoor men een hoogtewinst van 4 tot 5 cm kan bekomen. Als enige voorwaarde dienen de vloeren vrij te zijn van stof en ontdaan van water, olie e.d.

Geen koudebruggen
Het schuim vormt een monoliet geheel, waardoor koude bruggen volledig zijn uitgesloten. Productafval en verlies zijn bij dit systeem zo goed als uitgesloten in vergelijking met andere isolatiematerialen.

De beste isolatie
Het opgespoten PUR schuim is hét geschikte product om energieverliezen via de vloerplaat tegen te gaan. Ook de leidingen worden meteen geïsoleerd.

Op iedere ondergrond
Het systeem is praktisch op alle ondergronden toepasbaar en er is een perfecte aansluiting aan muren en dergelijke, in vergelijking met isolatieplaten en matten. Het hardschuim kan onmiddellijk worden bewerkt met eender welke afwerking.

Warmte-isolatie
Het hardschuim is niet alleen efficiënt in het stoppen van de warmteverliezen naar de grond toe, ook het gevoelscomfort
wordt aanzienlijk verbeterd. De doorstroming van de koude vanuit de grond naar de vloer wordt door het schuim tegengehouden. Het kille gevoel aan uw voeten behoort definitief tot het verleden.


Geen droogtijd
De polyurethaan isolatie kan bijzonder snel aangebracht worden. Op minder dan 1 dag is uw vloer perfect geïsoleerd. De droogtijd bedraagt slechts 2 à 3 minuten. Dit betekent dat de verdere vloerafwerking en/of de vloerverwarming meteen gelegd kan worden.

Energiebesparend
Isoleren draagt bij tot een verminderd energieverbruik en de uitstoot van verbrandingsgassen. De isolatiewaarde voldoet ruimschoots aan de strengere voorwaarden die worden gesteld binnen de bouwsector.